Koostisosad
- 1 tass vahukoort
- 5 supilusikatäit soolata võid (kuubikuteks lõigatud)
- 1,5 tassi suhkrut
- 1/4 tassi heledat maisisiirupit
- 1/4 tassi vett
- 1 tl Guerande soola vaniljega
Valmistamine
- Vooderda 20cm kandiline koogivorm küpsetuspaberiga.
- Kuumuta koor, või ja fleur de sel.
- Lase suhkur, maisisiirup ja vesi keskmisel kuumusel keema ning sega seni, kuni suhkur on lahustunud.
- Vala kõik ettevaatlikult kooresegusse samal ajal segades. Segu hakkab mullitama, siis vala see vormi ja oota mõni minut ning puista peale fleur de sel.
- Jahuta 2 tundi. Lõika 1 x 2 cm tükkideks ja mässi vaja või küpsetuspaberi sisse.
- Hoida õhukindlas anumas.