Viimased postitused

Soolakaramellikommid

Koostisosad

  • 1 tass vahukoort
  • 5 supilusikatäit soolata võid (kuubikuteks lõigatud)
  • 1,5 tassi suhkrut
  • 1/4 tassi heledat maisisiirupit
  • 1/4 tassi vett
  • 1 tl Guerande soola vaniljega

Valmistamine

  • Vooderda 20cm kandiline koogivorm küpsetuspaberiga.
  • Kuumuta koor, või ja fleur de sel.
  • Lase suhkur, maisisiirup ja vesi keskmisel kuumusel keema ning sega seni, kuni suhkur on lahustunud.
  • Vala kõik ettevaatlikult kooresegusse samal ajal segades. Segu hakkab mullitama, siis vala see vormi ja oota mõni minut ning puista peale fleur de sel.
  • Jahuta 2 tundi. Lõika 1 x 2 cm tükkideks ja mässi vaja või küpsetuspaberi sisse.
  • Hoida õhukindlas anumas.

Sisselogitud kasutajatele -10% kõikidelt toodetelt